Nytt namn:)

Hahahahaha!
Söta Lotta har nu döpt om mig till "Smurfan" efter Marcos lilla uttalande om mina sjukhuskläder. Kärt barn har många namn:) Jag lyssnar till det mesta, hihihi.

Hittade till & med en bild på Studentsmurfan:)

// Smurfan


Uppdatering

Hejsan alla!

Här kommer en liten uppdatering:) Jag har haft fullt upp med jobb, praktik & skola så jag vet att jag ligger efter med uppdateringar.
Om någon märkt av det får jag be om ursäkt:)

Just nu har jag praktik på lungmedicinavdelningen. Kan lugnt säga att jag är glad att jag inte ska bli sjuksköterska, det är inte min tekopp. Trots det så har jag en handledare som är toppen, jag lär mig massor som jag kan ha nytta av.
Marco kom & hälsade på mig i veckan & retades för att jag ser ut som en smurf i sjukhuskläderna, hahaha. Vilken typ:) Smurf kan han vara själv:)

De fyra tentorna jag gjorde v. 44 är alla rättade & GODKÄNDA!
Kan ni fatta?? Jag hoppade av glädje när vi fick resultaten. Det var ju lite trassel med en av tentorna....universitetet hade slarvat bort dom! Jävla nötter. Tack & lov kom dom fram till slut.

Just nu jobbar jag natt & mår lite risigt. Önskar att jag vore hemma & kramades med Marco istället:) Vilken tur jag har som har honom.

Jobbar vidare nu. Smurf på er!

// Lady Rosen

                               



Ny upplevelse:)

Idag har jag satt in en PVK (perifer venkater), eller som Marco säger " en nål i handen", för första gången.
Det var skitkul att sticka men inte alls som jag trott. Jag hade väntat mig att nålen skulle gå lätt genom huden men jag fick använda ganska stort tryck för att komma igenom.
Däremot var det inte lika kul att bli stucken själa, jag är ju så svårstucken. Och ont gjorde det åxå!

Vi fick träna på en jättehäftig gummiarm innan vi stack på varandra. Gummiarmen hade till & med vener att sticka i & saft som blod:)

Imorgon blir det laboration om syrgasterapi.

Trött som en bäver i motvind tar jag mig en tekopp & satsar på en tidig kväll.

// Lady Rosen


RSS 2.0